90 Дневна Диета

90 дневна диета apple appstore 90 дневна диета google play
Свалете от Huawei AppGallery

Отслабване с разделно хранене

Отслабнете постижимо без лишаване от храни благодарение на 90 дневна диета. Единствено трябва да се придържате към групирането им като макронутриенти – белтъчини (протеин), скорбяла, въглехидрати, плодове и реда им на консумация без прегрешения за 90 дни. Много от вас ще са приятно изненадани, че по време на въглехидратния ден, в менюто си можете да се насладите на прием на любимия шоколад, торти и сладолед, без да прекалявате с количеството храна, разбира се. Няма нужда да се притеснявате от йо-йо ефект след края на диетата и стресиране на тялото по време на нея.

Специално за вас, мобилната апликация разполага с българска версия, за да бъде достъпно за всички, които я спазват, тъй като е особено популярна в България. В нашия сайт можете да прочетете много мнения, допълнителни въпроси и съвети.

Започвате ли я? Подходяща е и за вегани!

Правила на 90 дневната диета

90 дневна диета – най-приятния, но и много ефективен режим за хранене. Базирана е на книгата на Бреда Хробат и Мойца Поляншек – първа и втора част, според които идеята е „не само да се отслабне, но да се промени метаболизмът и да се гарантира запазване на постигнатото желано тегло“.

Правилата са прости – при нея нямате ограничения към никакви храни, не е нужно да броите калории, ядете разнообразно, както препоръчват от Световната здравна организация. Вечер намалявате количеството наполовина. Пиете вода редовно и не консумирате алкохол, дори и бира.

90 Дневна Диета - 6 ВАЖНИ Съвета за Отлични Резултати
90 Дневна Диета – 6 ВАЖНИ Съвета за Отлични Резултати

Единствено трябва да са стараете те да бъдат от предвидената за деня група меню по дни с рецепти от специалисти – белтъчен ден, скорбелен ден, въглехидратен ден и плодов ден. За най-амбициозните от вас има специален воден ден, всеки 29-ти ден от 3 месечния цикъл. Подразбирайки се от името, в него трябва да приемате единствено вода. Той не е задължителен, но е препоръчителен за спазването на този хранителен режим.

Протеинов денСкорбелен денВъглехидратен денВитаминен ден
Месо
Риба и морски дарове
Млечни продукти
Яйца
Фасул
Грах
Леща
Ориз
Пица
Спагети
Торта
Сладоед
Пресни и сушени плодове
Зеленчуци
Ядки и семена
Сокове
Таблица с примерни храни за 90 дневна диета.

Рецепти

Задължително трябва да бъдат съобразени спрямо съответния ден от диетата и да не съдържат забранени съставки. В детайлните страници за дните от 90 дневната диета на нашия сайт може да намерите изпитани готварски рецепти, а за най-богат избор трябва да свалите мобилното ни приложение. Подготвили сме както лесни и бързи за изпълнение гозби, така и по-засукани кулинарни изкушения. Разбира се, ще разполагате с всичките нужни продукти с грамажи, както и максимално подробно ръководство за приготвянето им (стъпка по стъпка).

Ползи

Тази деветдесет дневна диета е подходяща за широк кръг от хора според много специалисти. Ефектът е не само отслабване и изгаряне на мазнини, но и подобряване на кръвното налягане и храносмилане, обмяната на веществата, повече енергия без приемането на хранителни добавки и други медикаменти, по-красиви коса и кожа. След приключването и влизате в режим почивка, в който трябва да се постараете да задържите свалените килограми. Намалявате вредните хранителни навици и се научавате на по-здравословен живот, включващ тренировки.

90 дневна диета – резултати и мнения

Ние се радваме на множеството положителни мнения. Същевременно, не се колебайте да публикувате и отрицателни такива, както и предложения. Това ще ни помогне да развием заедно асистента ни за 90-дневната диета на още по-високо ниво.

Съвършенството се постига трудно, но не е непостижимо. Точно както с отслабването! Всекидневно получаваме въпроси от рода на „Кога започва отслабването?„, „Как се прави?„, „Колко кг се свалят?„, „Какво може да се яде?„, „Защо не отслабвам?“, „Колко отслабнахте?“ и т.н., на които се стараем да отговорим максимално бързо и полезно.

За тази цел можете да се присъедините към официалната ни Facebook страница, където също има много информация и можете да комуникирате с други хора, подложили се на тази диета. Ще се радваме да споделите и прогреса си със снимки – преди и сега.

90 дневна диета - резултати преди и сега
Ивана – преди и сега

За втори път се подлагам на 90-дневна диета. Първият път беше преди 5 години и имаше доста добро въздействие, свалих близо 10 килограма без особени усилия. Единственото натоварващо беше да мисля какво да ям. Сега този проблем е решен благодарение на вас.

Стефан

Подложих се на диетата след като родих, попадайки на случайна статия за нея и апликацията в БГ Мама. Въздействието беше поразително. Свалих почти 20 килограма (предполагам, че и липсата на сън и постоянното носене на малката допринесе). При кърмене задължително без воден ден.

София

Първото ми сблъскване с апликацията беше леко разочароваща – вече бях започнала диетата, а тя не позволяваше да я настроя със задна дата. Писах на създателите и те ми отговориха, че това е предвидено за добавяне. 2 седмици след това вече беше реалност. Сега не се чудя на каква храна съм всеки ден и не пропускам да си следя килограмите. Поздравления, наистина сте направили полезен продукт!

Жени

Стартирах скептично диетата, когато бях в менопауза. Видими резултати имаше чак в началото на втория месец, но това сигурно се дължи на възрастта ми, вероятно забавения вече метаболизъм и хормоналния дисбаланс. В крайна сметка свалих близо 7 килограма, като бях 65. Определено бях много приятно изненадана. И още нещо – не забравяйте да се движите, иначе и гладни да седите, пак няма да се получи.

Моника

Мобилно приложение за 90 дневна диета

Мобилно приложение за 90 дневната диета.

Приложението има пълния набор от нужни фукнционалности. Чрез него получавате веднага таблица с всичката нужна информация за дневното ви хранително меню с календар и то на български език. Същевременно имате възможността да следите прогреса си в килограми до грамажи, а ние редовно ще ви напомняме за това чрез сутрешен нотификейшън.

За най-амбициозните, на сайтът ни може да намерите полезен блог и форум, където има допълнителни съвети и коментари за постигане на топ резултати по време на спазването и калориен дефицит.

Може да бъде използвано от тепърва стартиращи, както и вече започнали я – просто при първото пускане изберете датата, от която спазвате този хранителен режим.

За да започнете да отслабвате е нужно само да свалите мобилното приложение, вместо PDF, радващо се на отличен рейтинг, за вашия телефон от Apple AppStore, Google Play или Huawei AppGallery!

Премиум версия за iPhone, Android и Huawei телефони

Платената версия на приложението за 90 дневна диета е предназначено за всички, които вече я изпълняват. Чрез нея те получават достъп до още много възможни ястия и рецепти, за да може храненето им да е максимално разнообразно.

Статистиката за напредъка ви също е подобрена – можете да следите размера на ханша си в сантиметри или инчове.

И всичко това без понякога досадните реклами!

5/5